Onze werkwijze

Telefonische check-in

Wij bespreken kort uw wensen, persoonlijke situatie en mogelijkheden. Vaak kunnen wij dan al een indicatie geven over de haalbaarheid. Dit gesprek is altijd vrijblijvend.

Overwaarde advies en hypotheekadvies

Als u gebruik wilt maken van ons overwaarde advies en hypotheekadvies vragen wij het dienstverleningsdocument te ondertekenen. Hierin staat wat u van ons kunt verwachten. Na ondertekening plannen wij een persoonlijk gesprek met u in, dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden over uw overwaarde en hypotheek, uw wensen en de vervolgstappen.

Aanvragen hypotheekproduct

Naar aanleiding van uw situatie en wensen wordt de gewenste overwaarde hypotheek voor u aangevraagd bij de geldverstrekker.

Aanleveren stukken

De geldverstrekker vraagt een lijst met stukken op, welke staan vermeld in het renteaanbod/offerte. Deze stukken kunnen bij ons via e-mail worden aangeleverd. Na beoordeling van de stukken door de geldverstrekker volgt het definitieve aanbod.

Notaris

Als u akkoord bent met de voorwaarden van het product ondertekent u het definitieve aanbod en maakt u een afspraak bij de notaris. Zodra de hypotheek is gepasseerd kunt u gaan genieten van uw overwaarde!

Wij staan ook vermeld op hypotheekindex.eu.